Vår historie

Gi meg ett tilbud

IT-tjenester siden 2000

1. januar 2020 endret vi navn fra Alfa Computing AS til W-TEK AS.
Alfa Computing har levert smarte og effektive IT løsninger til norske arbeidsplasser i 20 år. Det skal vi fortsette med også i fremtiden, men under nytt navn. W-TEK AS.

W-TEK AS er en del av W-TEK gruppen som også tilbyr andre tjenester innenfor IT, rådgiving, teknikk og eiendom. Vi planlegger mye spennende i 2021, så følg med på www.wtek.no samt vår Facebookside

Vi ønsker å bistå dere som kunde ved å lytte til deg som kunde – ved kontinuerlig å utvikle vårt produktsortiment og våre tjenester. Og ikke minst skal vi alltid sørge for å gi deg den beste servicen og tryggheten du trenger.

Vårt samfunnsoppdrag er å sørge for at din arbeidsplass blir bedre gjennom økt effektivitet, funksjonalitet og trivsel – for deg, dine ansatte og dine kunder.

IT-Drift

IT-Sikkerhet

Nettverk

Online Backup

Skytjenester

Serverdrift

IT-tjenester siden 2000

Vi har levert smarte og effektive IT løsninger til norske arbeidsplasser i over 20 år.
Det skal vi fortsette med også i fremtiden.

W-TEK AS er en del av W-TEK gruppen som også tilbyr andre tjenester innenfor IT, rådgiving, teknikk og eiendom.

Vi ønsker å bistå dere som kunde ved å lytte til deg som kunde – ved kontinuerlig å utvikle vårt produktsortiment og våre tjenester.Og ikke minst skal vi alltid sørge for å gi deg den beste servicen og tryggheten du trenger.

Vårt samfunnsoppdrag er å sørge for at din arbeidsplass blir bedre gjennom økt effektivitet, funksjonalitet og trivsel – for deg, dine ansatte og dine kunder.

IT-Drift

IT-Sikkerhet

Nettverk

Online Backup

Skytjenester

Serverdrift

IT Konsulenter

Års erfaring

Kontorer

Hvorfor velge oss?

Hos oss skal man føle seg velkommen, sett og hørt – man skal kunne forvente raske og ærlige tilbakemeldinger, og vi skal bistå kunde med så kjapp responstid som overhodet mulig, både når noe er kritisk – men like viktig, i det daglige – når man bare trenger svar på ett enkelt spørsmål. Du skal ikke bli satt i en ventende telefonkø i lange tider – hvor din drift blir satt på vent, fordi du ikke når frem.

Vi ønsker å bli sett på som en solid aktør – med forutsigbare tjenester og med ett transparent miljø, hvor veien fra utfordring til løsning er kort – hvor du blir møtt med ett smil, hvor du som kunde kan bruke tiden din på å drive «butikk» og vi kan ta oss av det som skal til for at du kan drive butikken så driftssikkert som mulig!

Driftsikkert.

Kort responstid.

Føl deg sett, og prioritert.

Skaff kontroll og oversikt.

Få en enklere arbeidshverdag.