Karriere

Jobbe i W-tek

Velkommen til W-tek.
Som ansatt i W-tek jobber vi blant annet med IT-drift, IT-sikkerhet, nettverk, serverdrift og support. Som en del av vårt team vil du være med i spennende prosjekter hvor du vil bli utfordret og får gode muligheter til å utvikle din faglige kompetanse. I W-tek har vi levert smarte og effektive IT løsninger til norske arbeidsplasser i over 20 år. Dette ønsker vi selvfølgelig å jobbe videre med! Hos oss ønsker vi å skape et arbeidsmiljø som fremmer faglig vekst og som også fremmer en kultur med samarbeid og trivsel.

Jobbe i W-tek
Student

Student

Velkommen som utplassert i W-tek.
Som student eller utplassert hos oss i W-tek kan du få innsikt i hvordan en arbeidshverdag kan være i IT-bransjen. Det som er svært spennende med å være utplassert er at du får brukt teoretisk kunnskap i praksis. Du får mulighet til å få en bedre og bredere forståelse for IT-faget, samtidig som du kan lære ferdigheter innenfor problemløsning, samarbeid og kommunikasjon.

Lærling

Velkommen til lærling-livet i W-tek.
Å være lærling i en IT- bedrift er både en vei til faglig kvalifikasjon samtidig som det gir mulighet til å vokse som profesjonell i en bransje som stadig er i utvikling. Hos W-tek er vi forpliktet til, og ønsker, å gi våre lærlinger en meningsfull og lærerik læretid.  Her får våre lærlinger muligheten til å jobbe sammen med erfarne fagfolk og utvikle kunnskap og ferdigheter i praksis. Som lærling vil du ha en mentor/veileder som orienterer og støtter deg gjennom hele læretiden. Vi ønsker å oppfordre lærlinger til å være nysgjerrige og  løsningsorienterte.

Lærling