Backup

Har din bedrift filer som for enhver pris ikke kan mistes?

Hva – og hvorfor

Vi mennesker forsikrer biler, barn, hytter og til og med vår elskede hund – vi bryr oss om disse tingene i privatlivet. De betyr noe for oss. Vi vil forsikre oss på best mulig måte om uhellet skulle være ute. Mot brann, tyveri, vannskade og kollisjon …

Men hva med informasjonen i en bedrift? E-poster, kundehistorikk, programvare – det er det ikke så nøye med? Eller?

Å komme på jobb og innse at man ikke får tilgang til kundeinformasjon, e-post har sluttet å fungere, Excel-arket du har jobbet med i en uke er sporløst vekk – da kan det være veldig greit å vite at man har en sikkerhetskopi av alt sammen liggende hos en trygg leverandør. I en trygg havn. Den havnen er oss.

Hvert år rammes flere bedrifter av alvorlige driftsstopp. Tap av kritisk bedriftsdata, og nedetid over en periode kan føre til store tap – kunder opplever rot, de ansatte opplever rot – og ikke minst – og verst, det blir ett økonomisk tap. Nedetid = Tap av produksjon = Tap av inntjening.

Vi påtar oss rollen som din backup-leverandør. Vi bistår med tekniske løsninger som vi vet er robuste – og sørger for å oppbevare selskapets ulike informasjon i sikre miljøer hos oss. På norsk jord, som følger norske krav til oppbevaring av informasjon. Våre backup-løsninger står i trygge miljøer, som følger de sikreste krav til å oppbevare data. Våre datasentre er utstyrt med nødstrøm, redundant kjøling, redundant fiberaksess og adgangskontroll. Du skal være trygg på at vi tar vare på din virksomhet – og Deres data.  Havnen er trygg.

Støtte for alle type klienter sikrer deg uniform kompetanse og prosesser.

Støtte for alle applikasjoner: SQL, Exchange, MySQL, Oracle, Microsoft 365 porteføljen.

Kompatibel med Windows, Mac og Linux.

Ende-til-ende kryptering.

Komplett synlighet og kontroll.

Fordeler

Optimalisert for rask dataoverføring

Skytjenester kan tilby utrolig komfort – fra lavere (eller eliminerte) maskinvarekostnader til redusert vedlikehold. Imidlertid klarer mange tilbydere av sikkerhetskopi ganske enkelt en offentlig sky til en eldre løsning, noe som kan gjøre skybaserte sikkerhetskopier sakte til en gjennomsøking. W-TEK Backup ble bygget for skyen fra første dag og designet for raske overføringer til og fra vår globale, private sky over WAN.

Backup
Backup

Flere gjenopprettingsalternativer – En enkel konsoll

Ulike situasjoner kan kreve forskjellige gjenopprettingsbehov. Et angrep på ransomware eller en naturkatastrofe krever en annen gjenopprettingsmetode enn å gjenopprette et enkelt regneark. SolarWinds Backup tilbyr en rekke gjenopprettingsalternativer – som bart metall, fysisk-til-virtuelt eller virtuelt-til-virtuelt – for å passe til flere gjenopprettingssituasjoner, alt inkludert i basisprisen.