Serverdrift

Gi meg ett tilbud

Serverdrift

Flere og flere virksomheter møter på utfordringer med å selv drifte egne servere. Kompleksiteten har økt eksplosivt de siste årene – mengden informasjon, krav til sikkerhet og utstyr. Det kreves store ressurser for å ivarete 24/7/365 drift av egen virksomhet.

Det er også betydelig mer krevende i 2020 for virksomhetens ansatte å holde seg oppdatert på nye tekniske muligheter og opprettholde nødvendig kompetanse i en stadig mer travel hverdag.

Driftsikkerhet.

Rask responstid.

Full kontroll over din serverpark.

Bruk tiden din der du er best!

Legg ansvaret på proffesjonelle.

Server – INHOUSE eller OUTSOURCE?

Flere og flere virksomheter møter på utfordringer med å selv drifte egne servere. Kompleksiteten har økt eksplosivt de siste årene – mengden informasjon, krav til sikkerhet og utstyr. Det kreves store ressurser for å ivarete 24/7/365 drift av egen virksomhet. Det er også betydelig mer krevende i 2020 for virksomhetens ansatte å holde seg oppdatert på nye tekniske muligheter og opprettholde nødvendig kompetanse i en stadig mer travel hverdag.

Inhouse

Vi har ekspertisen – og kan drifte din egen server. Om server er lokalisert på bedriftens adresse eller hos en hostingpartner – Vi tilbyr konsulenttjenester og faste driftsavtaler på dette området.

Ekstern

Vi har en robust og stabil serverpark som overholder alle krav til brann, vann og andre ytre påvirkninger. Ved å kjøpe serverdrift fra oss slipper virksomheten tunge – og ofte hyppige investeringer.

Utviklingen her går raskt, driftspark blir fort utdatert – og ettersom bedriften vokser møter man på kapasitetsmessige utfordringer – vår park er oppdatert 24/7/365 og tilpasses etter din bedrift og det vi mener du har behov for – hverken mer, eller mindre.