IT-Sikkerhet

IT-Sikkerhet er blitt en del av hverdagen til bedrifter over hele verden! Mange tenker “Nææ, dette gjelder ikke oss!”, men jo – en dag gjelder det dere også! Da er det best å være forberedt.

Gi meg ett tilbud

Sikkerhet

I en tid hvor dataangrep opptrer hyppigere og hyppigere – i en tid hvor informasjon man oppbevarer internt, så vell som på vegne av kunde blir mer sensitiv stilles det stadig større krav til å beskytte seg mot trusler rettet mot virksomheten. I en tid hvor ansatte i større grad bruker jobb-pc på hjemmekontor – hvor tidligere bruk foregikk primært på jobbnettverk, men nå er flyttet over til private hjemmenettverk – med minimal grad av sikkerhet, er god beskyttelse helt essensielt.

Vi tilbyr en av markedets beste antivirus- løsninger, hvor daglige oppdateringer blir kjørt mot «dagsferske» virus – hvor man i best mulig grad til enhver tid er beskyttet mot angrep. Vår antivirus tilbyr sentralisert logging – som vil si at vi kan gå inn på den enkelte maskin i din virksomhet og se hva som har skjedd – finne årsaken til viruset – og komme med våre anbefalinger videre. Vi fjerner selvsagt viruset – og setter maskinen tilbake i tipp topp stand – slik at dere fortsatt kan ha fokus på produktivitet.

Alltid beskyttet.

Full kontroll over virksomheten.

Spor tilbake i tid.

Betal for det du bruker.

Alltid beredt om uhellet er ute.

Statistikk

 

Visste du at:

E

Det er ett angrep vært 39. sekund.

E

Siden COVID-19 rapporterte USAs FBI en økning på 300% i rapporterte angrep.

E

9,7 millioner helserelaterte data ble lekket i September 2020.

%

Av alle angrep kommer som følge av mennesklige feil.

%

Av alle dataangrep er rettet mot SMB markedet.

Last ned E-bøker og produktark

E-bok – Beskytt dine data mot hverdagskatastrofer

IT-Sikkerhet

E-bok – Hvorfor bruke neste generasjons endepunktsikring?

IT-Sikkerhet

Produktark – Neste generasjons endepunktsikring

IT-Sikkerhet