Hva kan vi gjøre for deg?

ANTIVIRUS

W-TEK leverer en sentralisert antivirusløsning for PC og servere. Mange bedrifter bruker antivirusprogram uten sentralisert logging og har derfor ikke kontroll på hva som skjer på hver enkelt maskin. Nå kan du få et av markedets beste systemer som enkelt skreddersys til din bedrift.

Når krisen slår inn, får hackerne blod på tann

Det er nettopp når fokuset ligger på liv og helse, og ikke…

Et digitalt trusselbilde i krisetid

I skrivende stund har vi i Norge levd en drøy uke med tiltak…

I disse utfordrende tider trenger bedriften din en skikkelig sikkerhetsstrategi

Selv om de fleste av oss har flyttet kontoret til hjemmene våre…

ASP

ASP – Application Service Provider – er enkelt sagt; «hele kontoret gjennom en plugg i veggen».

På kundens side av pluggen befinner det seg skjerm og tastatur. På ASP-leverandørens side befinner det seg maskinvare, lagringskapasitet, programvare og en høy driftsstabilitet.

En ASP-løsning vil for kunden representere en besparelse (forenklede driftsrutiner, ingen oppgradering av maskinpark og software). En ASP-løsning er meget fleksibel. Fra en hjemme-PC har man tilgang til samme program, backup, sikkerhet og oppgradering som på jobb. ASP er et eksempel på funksjonsøkonomi.

Når krisen slår inn, får hackerne blod på tann

Det er nettopp når fokuset ligger på liv og helse, og ikke…

NETTVERK

Nettverket er grunnmuren for flere bedrifter. Er det mye rot i nettverket som gjør at det krever mye vedlikehold og nedetid så kan det bli kostbart for bedriften. W-TEK hjelper bedrifter med å bygge, vedlikeholde og drifte deres datanettverk og datautstyr.

Ta kontakt, så lager vi en skreddersydd løsning for din bedrift.

6 tips til ett stabilt og sikkert nettverk

Nettverk er ofte ikke noe bedrifter tenker spesielt mye på…

Hvorfor «glemmer» mange å gjennomføre beredskapsøvelser innen IKT-området?

Alle må øve for å sikre at de er i stand til å håndtere…

I disse utfordrende tider trenger bedriften din en skikkelig sikkerhetsstrategi

Selv om de fleste av oss har flyttet kontoret til hjemmene våre…

Microsoft 365

Microsoft 365 er kort fortalt en pakke som er sydd sammen av mange av de viktigste og mest brukte bedriftssystemene fra verdens største programvareleverandør; Microsoft.

Microsoft 365 gir bedriften din en teknologisk fordel i en verden hvor endringer skjer i et enormt tempo. De ansatte forventer å kunne jobbe hvor som helst, når som helst og fra hva som helst, og Microsoft 365 oppfyller nettopp disse kravene og gir bedriften og de ansatte det de trenger når det kommer til fleksibilitet og tilgjengelighet.

Er du ny i Microsoft universet? Ta kontakt så tar vi en gjennomgang av de mest verdifulle verktøyene i Microsoft 365.

ONLINE BACKUP

Har din bedrift filer som for enhver pris ikke kan mistes? Da har vi løsningen for deg.

Vi sikrer virksomhetens data med backup over internett. Alle filene blir lagret på våre servere og er selvfølgelig ikke tilgjengelig for andre. Vi kan gjenopprette og hente ut filer til enhver tid.

Ryddet på loftet og fant kryptert harddisk: Sånn hentet jeg ut 16 år gamle data

Nå er det spennende om fordelen med fri programvare består…

ONLINE FILSERVER

Data alltid tilgjengelig, uansett hvor du befinner deg.

Når du lagrer dine data på en online filserver er de tilgjengelig uansett hvor i verden du måtte befinne deg. Enten du er på reisefot med din bærbare PC eller rett og slett ikke har tilgang til din datamaskin så er filene tilgjengelige. Alt som kreves er at du har tilgang til Internett.

Når krisen slår inn, får hackerne blod på tann

Det er nettopp når fokuset ligger på liv og helse, og ikke…

OUTSOURCING

Reduserte og forutsigbare IT-kostnader, lavere risiko og beste praksis.

IT i praksis har forandret seg mye de siste årene. Man har gått fra å jobbe på store kraftige maskiner som krever masse plass samtidig som prisen var høy. Til at man jobber på små enkle elegante maskiner som har alt man trenger.

Med vår Managed Services-modell, som bygger på beste praksis for IT-styring, påtar vi oss fullstendig ansvar for leveransen. Vi passer også på at reglene blir fulgt til enhver tid.  Vi er en komplett leverandør av IT-tjenester, og administrerer driften, med fokus på kvalitet og optimalisering til konkurransedyktige priser. Vårt leveranseapparat setter kvalitet, ansvar og ledelse i høysete.

VERKSTED SERVICE

Har PC-en ditt fått rusk i systemet og blitt treig og tungvind?

Våre teknikere tar gjerne en vurdering på din PC og ser på hva som må gjøres og om det kan være mer lønnsomt med ny maskin.

Vi har mange års erfaring med verksted service. Vi tar alt fra enkel virusfjerning og opprydding på din datamaskin til reinstallasjon og backup. Vi kan også gjøre diskbytte, ram-oppgraderinger og batteribytte.

W-TEK AS

Hvorfor «glemmer» mange å gjennomføre beredskapsøvelser innen IKT-området?

Alle må øve for å sikre at de er i stand til å håndtere…

Slik kan PC-en din kjempe mot korona mens du sover

Prosjektet Folding@home (FAH) ved Stanford University…
W-TEK AS

Dell´s nye flaggskip

XPS 13 er Dells ubestridte bærbar-flaggskip og gjør det…

WEBHOTELL

Svært mange bedrifter har innsett hvor viktig det er å ha en hjemmeside eller et nettsted. Når du velger webhotell til din bedrift er det viktig å se på hva som inngår i prisen. Vi i W-TEK forstår at du stiller krav til oss som leverandør. Vi er kjent for vår høye kvalitet, og det stempelet er vi stolte og glade over.

Ett webhotell kan innebære veldig mye, og det kan innebære veldig lite. Vi i W-TEK ønsker at webhotellet innebærer mest mulig som kommer bedriftene til gode.

W-TEK AS

Dobbelt så mange meldinger om avvik og fire ganger så stor trafikk på nettsidene

Slik har GDPR-loven rammet Datatilsynet. EUs nye personvernforordning…

Gi oss en tilbakemelding

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.