Rack-leie

Vi tilrettelagte fasiliteter, og kan du leie et helt rackskap som du gis tilgang til 24/7. Du drifter helt dine egne tjenester, og får fremført nettverk fra din foretrukne nettverksleverandør. Rackskapet er tilknyttet et sikkert driftsmiljø med moderne infrastruktur, strøm og klima.

Vi tilbyr også kunder «hands-on» tjenester ved behov.

Colocation

Colocation-tjeneste sikrer at du får mulighet til å plassere dine fysiske servere i kontrollerte miljøer i vårt datasenter. Dette sikrer tilgang til riktig infrastruktur og miljø for dine tjenester.

Har dere allerede en server? Med Colocation hos W-TEK kan dere plassere en server i vårt datasenter. Dette er et godt valg for selskaper i lokalområdet som ikke ønsker eget serverrom og som gjerne vil ha nærhet til serveren. Vårt datasenter har raske redundante linjer, miljøvennlig kjøling, backupstrøm via UPS og dieselagregat samt et sikkerhetssystem med 3 lags sikring.

Hosting-tjenester

W-TEK har moderne datasenter, og leverer hostingtjenester til riktig kvalitet og riktig pris.

Tjenester som webhotell, domener, epost, virtuelle servere og backup er bare noen av våre hostingtjenester. Alt ivaretatt på en profesjonell måte med sertifiserte konsulenter.