Kontakt oss

Postadresse

W-TEK AS
Loneveien 7
4529 Byremo

E-post

Telefon

Sentralbord: 382 82 100

Bli kontaktet

Microsoft 365
Programvaren som tidligere bare het «office-pakken». Dette er verdens mest brukte programpakke for tekstbehandling, regneark og epost for virksomheter. Microsoft 365 tilbyr løsninger for produktivitet og samarbeid, intelligente skytjenester og sikkerhet i verdensklasse. Moderne verktøyer som effektiviserer forretningsprosesser for din bedrift.
Online Backup
Hvert år rammes flere bedrifter av alvorlige driftsstopp. Tap av kritisk bedriftsdata, og nedetid over en periode kan føre til store tap – kunder opplever rot, de ansatte opplever rot – og ikke minst – og verst, det blir ett økonomisk tap. Nedetid = Tap av produksjon = Tap av inntjening.
Nettverk
Nettverket i en virksomhet er grunnmuren for kommunikasjon – internt og eksternt mot kunde. Vi har solid kompetanse på å sette opp nye nettverk, drifte eksisterende nettverk – og vedlikeholde disse. Å sikre seg mot nedetid ved å fjerne «floker» på nettverket – som over tid vil oppstå sørger for eliminering av nedetid og sikker drift.
IT-Drift
Vi påtar oss fullstendig ansvar for leveransen til deres virksomhet – vi passer på gjeldende regelverk blir fulgt til enhver tid. Vi er en komplett leverandør av IT-tjenester, og administrerer driften med fokus på kvalitet og optimalisering av konkurransedyktige priser for deg som kunde. Vårt leveranseapparat setter kvalitet, ansvar og driftssikkerhet i absolutt første rekke.
IT-Sikkerhet
I en tid hvor dataangrep opptrer hyppigere og hyppigere – i en tid hvor informasjon man oppbevarer internt, så vell som på vegne av kunde blir mer sensitiv stilles det stadig større krav til å beskytte seg mot trusler rettet mot virksomheten. I en tid hvor ansatte i større grad bruker jobb-pc på hjemmekontor – hvor tidligere bruk foregikk primært på jobbnettverk, men nå er flyttet over til private hjemmenettverk – med minimal grad av sikkerhet, er god beskyttelse helt essensielt.
Møterom
Møter holdes både internt – og eksternt, oftere og oftere i en kombinasjon. Hvor kunde sitter eksternt på sitt kontor og i sitt miljø, hvor din virksomhet sitter på hovedkontor. Sammen skal dere finne løsninger og ha en forutsigbar kommunikasjonsplattform som fungerer.
Kameraovervåkning
Om du driver butikk, eller har en større virksomhet hvor du vurderer overvåkning – så har vi smarte løsninger på dette. Èn boks – med tilgang til flere kameraer. Hvor tilgang til kamera kan foregå via mobiltelefon/ipad når du ikke er i nærheten av kamera. Veldig funksjonelt – og driftssikkert.

Våre medarbeidere:

Tomas Werdal

Tomas Werdal

Daglig leder

Ole Andre Werdal

Ole Andre Werdal

Teamleder Byremo

Jonas Flottorp

Jonas Flottorp

IT-Konsulent

Evy Dorthea Ugland

Evy Dorthea Ugland

Assistent

Mumen Alomary

Mumen Alomary

IT-Konsulent

Johan Unhammer

Johan Unhammer

IT-Konsulent

Mohamad Alhraki

Mohamad Alhraki

IT-Konsulent

Avdeling Byremo

Avdeling Lister