Warning: Undefined variable $processed_header_level in /home/2/w/wtek/www/wp-content/plugins/supreme-modules-pro-for-divi/includes/modules/BlogCarousel/BlogCarousel.php on line 1743

Kundereferanser

Vi har flere ulike typer kunder – fra store nasjonale selskap til mindre bedrifter. Noen driver med bygg og offshore, andre driver med regnskap, skole og helse.  Felles for dem alle er at vi som tilbyder – uavhengig om de omsetter for 1 eller 500 millioner gjør det vi kan for å tilby dem best mulig IT- leveranse.

Hos oss skal man føle seg velkommen, sett og hørt – man skal kunne forvente raske og ærlige tilbakemeldinger, og vi skal bistå kunde med så kjapp responstid som overhodet mulig, både når noe er kritisk – men like viktig, i det daglige – når man bare trenger svar på ett enkelt spørsmål. Du skal ikke bli satt i en ventende telefonkø i lange tider – hvor din drift blir satt på vent, fordi du ikke når frem.

Vi ønsker å bli sett på som en solid aktør – med forutsigbare tjenester og med ett transparent miljø, hvor veien fra utfordring til løsning er kort – hvor du blir møtt med ett smil, hvor du som kunde kan bruke tiden din på å drive «butikk» og vi kan ta oss av det som skal til for at du kan drive butikken så driftssikkert som mulig!

 

Under følger litt informasjon om ett utdrag av våre kunder – med uttalelse fra hver og en om hvordan de synes vi er å samarbeide med i det daglige;

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.